Om oss

Arkitektbyrån grundades av Michael Donalds år 2004. Verksamheten har efter hand vuxit och idag tar vi hand om alla typer
av stora och små projekt inom segmenten publika byggnader, bostäder, detalj- och stadsplanering, inredning osv.
Vi jobbar med noggrannhet och passion och står till tjänst under hela processen – hela vägen från de första skisserna till en färdig slutprodukt.
Vi föredrar att jobba och lösa uppgifterna tillsammans för att på det sättet ta tillvara varje medarbetares speciella kompetens och erfarenhet.
I vår mångkulturella arbetsmiljö gillar vi särskilt mycket att smälta ihop den ålandska byggnadstraditionen med funktionella och moderna lösningar.

MICHAEL DONALDS

Arkitekt SAFA

Är född på Åland och har byggmästarexamen från Vasa Tekniska Skola, byggnadsingenjörexamen från Vasa Tekniska Institut och arkitektexamen från Kungliga Tekniska Högskolan i Stockholm. Michael är medlem i SAFA – Finlands Arkitektförbund och har förutom på Åland även varit verksam utomlands.
År 2004 avslutade han sin tjänst vid Lund & Slaatto Arkitekter AS i Oslo och grundade sitt eget kontor på Åland.
Michael har drygt 30 års studie- och arbetslivserfarenhet.

Mobil: +358 40 9640015
E-post: michael

FLORINDA CIARAMITARO

Arkitekt SAR/MSA

Föddes i Palermo (Italien). Efter arkitekturexamen (2000) vid Universitet i Palermo har Florinda avlagt en doktorsexamen i ämnet ”Arkitekturhistoria och bevarande av det arkitektoniska kulturarvet” (2004).
I Italien jobbade hon som arkitekt inom renovering och inredning och som grafisk formgivare för ett arkitekturförlag. I oktober 2011 flyttade hon till Åland och i februari 2012 började hon att jobba på kontoret som arkitekt och inredare.
Florinda har 20 års studie- och arbetslivserfarenhet.

Mobil: +358 40 0763016
E-post: florinda

CHRISTINA MORELLO

Interior Designer

Born in Melbourne, Australia. Completed in Bachelor of Interior Design (Honors) at RMIT, Royal Melbourne Institute of Technology (2017).

She considers all her designs to inspire the human experience, through the creation of specific atmospheres. And believes as designers we have the opportunity to influence and look after people within the built environment to motivate and inspire them.